Close
Az ír whiskey visszatért, és Szent Patrik-napja alkalmából megmutatja magát

Az ír whiskey visszatért, és Szent Patrik-napja alkalmából megmutatja magát

Kóstolás és ivás között – mint az köztudott – elég vékony a határvonal, de azt már a közepesen felkészült fogyasztó is tudja, hogy előbbihez nem illik jeget kérni a pohárba

A budapesti GoodSpirit Whisky & Cocktail Barban mi is jártunk már whiskyt és whiskeyt kóstolni, most Szent Patrik-napja alkalmából lehet, hogy ismét benézünk a Veres Pálné utcába. Március 16-án, hétfőn 19 órától  kizárólag ír whiskeyket raknak elénk, merthogy a kóstolósorozatuk újabb megállója Írország lesz.

A jellemzően könnyed, füstmentes ír whiskey 20. századi története meghatározó volt a szigetország italára, és a világ whiskypiacára egyaránt. Ám az utóbbi (majdnem) két évtizedben nagy változásoknak lehetünk tanúi. Az ír whiskey visszatért, és világhódító útján újult erővel gyűjti a rajongókat.

A részvételi díj tízezer forint.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Debreczeni Ágota)

ír | whiskey | program | budapesti | ajánló

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram