Close
Növényvásárral és új boltjának megnyitójával köszönti az őszt a Wild Flower Bar

Növényvásárral és új boltjának megnyitójával köszönti az őszt a Wild Flower Bar

Hónapok óta erre a napra készül a slow lifestyle virágstúdió.

A Wild Flower Bar filozófiája szerint az általuk alkotott csokrokról az embereknek eszükbe jut valami, legyen az egy feledhetetlen pillanat, egy emlékezetes helyszín vagy egy szívet melengető történet.

Szeptember 1-jén nyit az új boltjuk, méghozzá egy egynapos szobanövény vásárral, sok-sok meseszép növénnyel, rengeteg növényes kiegészítővel, kaspókkal, kosarakkal, könyvekkel, makraméval és egyéb lakásdekorral.

A koccintáson és az őszindító vásáron szívesen látják a növényekkel még csak most ismerkedőket és a fanatikus növénygyűjtőket is.

A boltnyitás alkalmából az első ötven vásárlónak egy kis kaktuszt adnak ajándékba a VII. kerületben, Madách Imre út 8. alatt a 12 és 19 óra közötti Plant shop opening partyn.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jágity Fanni fotográfus)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom