Close
Növényvásárral és új boltjának megnyitójával köszönti az őszt a Wild Flower Bar

Növényvásárral és új boltjának megnyitójával köszönti az őszt a Wild Flower Bar

Hónapok óta erre a napra készül a slow lifestyle virágstúdió.

A Wild Flower Bar filozófiája szerint az általuk alkotott csokrokról az embereknek eszükbe jut valami, legyen az egy feledhetetlen pillanat, egy emlékezetes helyszín vagy egy szívet melengető történet.

Szeptember 1-jén nyit az új boltjuk, méghozzá egy egynapos szobanövény vásárral, sok-sok meseszép növénnyel, rengeteg növényes kiegészítővel, kaspókkal, kosarakkal, könyvekkel, makraméval és egyéb lakásdekorral.

A koccintáson és az őszindító vásáron szívesen látják a növényekkel még csak most ismerkedőket és a fanatikus növénygyűjtőket is.

A boltnyitás alkalmából az első ötven vásárlónak egy kis kaktuszt adnak ajándékba a VII. kerületben, Madách Imre út 8. alatt a 12 és 19 óra közötti Plant shop opening partyn.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jágity Fanni fotográfus)

FOLYTASD EZZEL
Egyedülálló kiállításon mutatják be hazánk legnagyobb stadionjának történetét
Épületfelfedező sétákkal várják az érdeklődőket Budapesten a szecesszió világnapján
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom