Close
A világ legdrágább vörösboraiból is kóstolhatsz szombaton Budapesten

A világ legdrágább vörösboraiból is kóstolhatsz szombaton Budapesten

Több mint százötven magyarországi bor- és pezsgőmárka mintegy hétszáz bora mellett ötven nemzetközi borászat is képviselteti magát száznál több tétellel a Winelovers Grand borkóstolón szombaton a Corinthia Hotel Budapest termeiben.

A rendezvény központi eleme idén az edukáció lesz, Magyarország legrégebbi boriskolája, a Borkollégium közreműködésével ugyanis a közönség huszonnyolc ingyenes pop-up kóstolási tréningen vehet részt.

A Winelovers Grand öt kiemelt mesterkurzust is meghirdetett, amelyeken a magyar és osztrák kékfrankosokról, a világ syrah-iról, az olasz csúcsborokról, a „szuperaszúkról”, illetve a világ legdrágább vörösborairól tanulhatnak kóstolva a borok világa iránt mélyebben érdeklődők.

Mint a szervezők kiemelték, kétszáz-kétszáz kedvezményes jegyet biztosítanak a minőségi borkultúrával megismerkedni kívánó fiataloknak, valamint a borszakmában dolgozóknak.

A sétáló kóstolón a széles magyarországi kínálat mellett külön teremben kóstolhatók majd a nemzetközi borok, de lesz Furmint & Olaszrizling terem, csúcsborok terme és VIP terem is, emellett pedig prémium párlatok és kézműves sörstandok is várják a vendégeket.

A rendezvény részletes programjáról ide kattintva lehet tájékozódni.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

bor | pezsgő | kóstoló | program | hotel

FOLYTASD EZZEL

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Az Agymanók és a Toy Story készítőjével érkezik a Magyar Zene Házába a jövőfesztivál

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom