Close
A világ legdrágább vörösboraiból is kóstolhatsz szombaton Budapesten

A világ legdrágább vörösboraiból is kóstolhatsz szombaton Budapesten

Több mint százötven magyarországi bor- és pezsgőmárka mintegy hétszáz bora mellett ötven nemzetközi borászat is képviselteti magát száznál több tétellel a Winelovers Grand borkóstolón szombaton a Corinthia Hotel Budapest termeiben.

A rendezvény központi eleme idén az edukáció lesz, Magyarország legrégebbi boriskolája, a Borkollégium közreműködésével ugyanis a közönség huszonnyolc ingyenes pop-up kóstolási tréningen vehet részt.

A Winelovers Grand öt kiemelt mesterkurzust is meghirdetett, amelyeken a magyar és osztrák kékfrankosokról, a világ syrah-iról, az olasz csúcsborokról, a „szuperaszúkról”, illetve a világ legdrágább vörösborairól tanulhatnak kóstolva a borok világa iránt mélyebben érdeklődők.

Mint a szervezők kiemelték, kétszáz-kétszáz kedvezményes jegyet biztosítanak a minőségi borkultúrával megismerkedni kívánó fiataloknak, valamint a borszakmában dolgozóknak.

A sétáló kóstolón a széles magyarországi kínálat mellett külön teremben kóstolhatók majd a nemzetközi borok, de lesz Furmint & Olaszrizling terem, csúcsborok terme és VIP terem is, emellett pedig prémium párlatok és kézműves sörstandok is várják a vendégeket.

A rendezvény részletes programjáról ide kattintva lehet tájékozódni.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images)

program | kóstoló | hotel | pezsgő | bor

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram