Close
Új bázissal és útvonalakkal veszi be Rómát a Wizz Air

Új bázissal és útvonalakkal veszi be Rómát a Wizz Air

Terjeszkedik a magyar hátterű társaság.

A légitársaság közleménye szerint négy Airbus A321neo repülőgépet állít üzembe Róma-Fiumicino nemzetközi repülőterén 2021 júliusától, ez lesz a Wizz Air 43. bázisa – írja az Airportal.

A cikkből kiderül,

hogy a légitársaság harminckét új járata tizenkilenc országot érint, kiegészítve a meglévő huszonöt, Róma-Fiumicinoról és Róma-Ciampinóról induló útvonalait, így 2021-ben az olasz fővárosból már ötvenhét úti cél válik elérhetővé a fapados céggel.

A bővítésnek köszönhetően több mint kétszeresére nő a Wizz Airnél elérhető ülőhelyek száma Rómából, amely így évi csaknem négymilliót jelent – olvasható az Airportal-on.

Március elején megírtuk, hogy míg itthon szinte minden bezár, a Wizz Air Palermóban megnyitja legújabb bázisát, valamint, hogy a magyarok egyik kedvenc nyaralós célpontjára indít új járatot a légitársaság.

(Forrás: Airportal, fotók: Wizz Air, Getty Images, Unsplash)

bázis | olaszország | új | utazás | repülés

FOLYTASD EZZEL

Újra megnyitott Anglia legrégebbi szabadtéri uszodája

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram