Close
Nem várt szankció: A BL-döntő után újabb rendezvényt vettek el az oroszoktól

Nem várt szankció: A BL-döntő után újabb rendezvényt vettek el az oroszoktól

Az ukrajnai orosz invázió miatt a World’s 50 Best Restaurant úgy döntött, hogy nem rendezik meg Moszkvában nagyszabású rendezvényüket.

A gasztronómiai világban elismertnek, de gyakran vitatottnak is tartott World’s 50 Best Restaurant mögött álló szervezet az eredeti tervek szerint 2022 júliusában Moszkvában adta volna át a világ legjobb éttermeinek járó díjakat. Az Instagramon közzétett bejegyzésük szerint azonban úgy döntöttek, hogy

az eseményt végül Oroszország helyett Londonban tartják majd.

Mint ismert, nem ez az első rendezvény, aminek rendezési jogát elveszik Oroszországtól.

Az UEFA még a múlt héten úgy határozott, hogy a május 28-án, eredetileg a szentpétervári Gazprom Arénában megtartandó labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő rendezési jogát átadják Párizsnak, az ukrán és orosz válogatottak pedig semleges helyszínen játszhatják le világbajnoki pótselejtezőiket.

(Forrás: RobbReport, fotó: World’s 50 Best)

london | díjátadó | moszkva | háború | ukrajna

FOLYTASD EZZEL

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

A Loire-völgy, ahol a kétezer éves borkészítési hagyományok pazar építészeti megoldásokkal találkoznak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom