Close
Ezek hivatalosan is a világ legjobb úti céljai 2022-ben

Ezek hivatalosan is a világ legjobb úti céljai 2022-ben

A World Travel Awards egy kicsit olyan, mintha az utazási szakma Oscar-díja lenne, ahol az ágazati szakértők mellett a nagyközönség is szavazhat a világ legjobb úti céljaira, legyenek azok városok vagy szállodák. A díjakat az Ománban tartott ünnepségen adták át.

A WTA szakértői az elmúlt időszakban keresztül-kasul bejárták a világot, hogy megtalálják a legjobb helyeket, végül pedig arra jutottak, hogy a világ vezető úti célja nem más, mint

a Maldív-szigetek.

De más országok is csodásan szerepeltek.

Vietnam  öt elismerést is bezsebelhetett,

hiszen az ország lett a világ vezető örökségi célpontja, Hanoi-t választották a világ legjobb úti céljának városnézésre, Phu Quoc a szigetek között diadalmaskodhatott, Tam Dao a világ legjobb városa lett, a természeti környezete miatt pedig Moc Chau kaphatott díjat.

Jamaica is nagyon jól szerepelt az idei WTA-n. A ország körutazás, családi út és esküvői célpontként is első helyen végzett.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty)

maldív-szigetek | vietnam | Jamaica | wta | world tourism awards

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram