Close
Ezek hivatalosan is a világ legjobb úti céljai 2022-ben

Ezek hivatalosan is a világ legjobb úti céljai 2022-ben

A World Travel Awards egy kicsit olyan, mintha az utazási szakma Oscar-díja lenne, ahol az ágazati szakértők mellett a nagyközönség is szavazhat a világ legjobb úti céljaira, legyenek azok városok vagy szállodák. A díjakat az Ománban tartott ünnepségen adták át.

A WTA szakértői az elmúlt időszakban keresztül-kasul bejárták a világot, hogy megtalálják a legjobb helyeket, végül pedig arra jutottak, hogy a világ vezető úti célja nem más, mint

a Maldív-szigetek.

De más országok is csodásan szerepeltek.

Vietnam  öt elismerést is bezsebelhetett,

hiszen az ország lett a világ vezető örökségi célpontja, Hanoi-t választották a világ legjobb úti céljának városnézésre, Phu Quoc a szigetek között diadalmaskodhatott, Tam Dao a világ legjobb városa lett, a természeti környezete miatt pedig Moc Chau kaphatott díjat.

Jamaica is nagyon jól szerepelt az idei WTA-n. A ország körutazás, családi út és esküvői célpontként is első helyen végzett.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty)

wta | maldív-szigetek | world tourism awards | vietnam | Jamaica

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram