Close
Y generációs művészek alkotásait vihetjük haza az ünnepekre

Y generációs művészek alkotásait vihetjük haza az ünnepekre

Van egy jó hírünk a szobrok, a grafikák és a festmények rajongóinak: december 12-én egyedi művészeti élménnyel gazdagodhatnak Budapesten, sőt, meg is vásárolhatják azt az alkotást, amibe beleszeretnek.

Young Generation Art Fairnek hívják az eseményt, melyet a vaskos múlttal rendelkező Goldberger textilgyár ezer négyzetméteres épületében tartanak – itt épül fel majd lépésről lépésre a jövő kortárs képzőművészeti központja.

A december 12-i pop-up rendezvényen az Y generáció száz művésze mutatkozik be mintegy ötszáz műalkotással a Goldberger Institute of Contemporary Art leendő kiállítóterében. A harmadik alkalommal megrendezendő eseményre a kiállítókat háromszázötven pályázó művész közül válogatták ki.

Ahogy a program leírásából kiderül, a művészeti felfedezés örömét a gerilla árazás teszi izgalmasabbá: minél hamarabb érkezünk, annál kedvezőbb értékben szerezhetjük be a nekünk tetsző alkotást.

(Fotó: Unsplash)

művészeti vásár | Goldberger Institute of Contemporary Art | vásár | godot gallery | kortárs

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram