Close
Egyszeri és megismételhetetlen performansz igazolja: a kortárs művészet élmény

Egyszeri és megismételhetetlen performansz igazolja: a kortárs művészet élmény

A műgyűjtés egy életstílus jelképe is! – üzeni az egyedi utat járó youngart online galéria, amely elsőként nyitott üzletet a MOM Parkban. A karácsonyig nyitva tartó ideiglenes galériában megelevenednek a műalkotások, s ezúttal a szó szoros értelmében. A Porsche tiszta, fehér vászonként biztosított alapot a galéria vezető művészei részére, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen performansz keretében mutathassák meg, a kortárs művészet élmény.

A négy művész, Juhász Szilárd, Kővári Kamillavirág, Révész Ákos és PAF által megfestett absztrakt installáció négy különálló egységet alkot, amely mind egyben, mind részleteiben is tökéletesen élvezhető.

Az önmagán túlmutató képzőművészeti alkotás megszületéséhez éppen oly szükséges volt a pillanat megragadása, mint

a négy művész egymással való kommunikációja, összhangja, valamint a festői egyediség, a formanyelv és a színharmónia megteremtése.

A youngart.hu kifejezett szándéka, hogy az egyetemes képzőművészeti kultúra részét képező kortárs magyar alkotások interpretálása mellett egyre színesebb és szélesebb közönséget szólíthasson meg, és bebizonyíthassa, hogy

a magas élvezeti értékkel bíró festmények, szobrok, fotók vagy grafikák, értékálló befektetési lehetőségek is.

A műtárgyvásárláshoz és műgyűjtéshez inspirációt adó kulturális térben a látogatók tanácsot kérhetnek a youngart.hu szakértőitől, akik örömmel nyújtanak segítséget a saját vagy vállalati gyűjtemények felépítéséhez, amellyel egyedibbé tehetik otthonukat.

Mindemellett a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni az ADA Möbelwerke jövő évi kanapékollekciójának legújabb darabjait is, és ha ez nem lenne elég, a helyszínen vásárlók között kisorsolásra kerül egy letisztult és kényelmes ADA fotel is. Hiszen mi lehetne jobb annál, mint hátradőlve egy kényelmes karosszékben, festményeken merengeni?

(Fotók: Rohonczi Anita – Festy és Benda Fruzsi)

kortárs művészet | kiállítás | performansz | mom | youngart

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram