Close
Továbbra is zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Továbbra is zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a felfüggesztett ukrajnai és orosz járatok kivételével minden célállomásra a menetrendnek megfelelően közlekednek a légijáratok.

A Budapest Airport közlemény eszerint teljes nyugalom tapasztalható a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a járatok a menetrendnek megfelelően indulnak és érkeznek, és az utasfolyamatok is a megszokottnak megfelelően zajlanak.

Az Ukrajna és Moldova feletti légtérzár, illetve az Oroszország feletti repülési korlátozások miatt az Ukrajnába közlekedő járatok továbbra sem érhetők el, ahogy az orosz célállomásokra induló és onnan érkező járatok sem közlekednek.

A felfüggesztett járatok öt ukrán és hat orosz repülőteret érintenek, heti összesen harmincöt járattal.

z átrepülő járatok elkerülik Ukrajna, Moldova és Oroszország légterét, és a Románia–Bulgária–Törökország útvonalon közlekednek. A budapesti repülőtér utasai a repülőtéren a megszokott utasfolyamatokkal találkoznak, az Ukrajnában zajló konfliktus a többi városba közlekedő járatot egyáltalán nem érinti – hangsúlyozta a repülőteret üzemeltető társaság.

(Forrás: MTI)

liszt ferenc repülőtér | budapest | airport budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram