Close
Továbbra is zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Továbbra is zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Zavartalan a forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a felfüggesztett ukrajnai és orosz járatok kivételével minden célállomásra a menetrendnek megfelelően közlekednek a légijáratok.

A Budapest Airport közlemény eszerint teljes nyugalom tapasztalható a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a járatok a menetrendnek megfelelően indulnak és érkeznek, és az utasfolyamatok is a megszokottnak megfelelően zajlanak.

Az Ukrajna és Moldova feletti légtérzár, illetve az Oroszország feletti repülési korlátozások miatt az Ukrajnába közlekedő járatok továbbra sem érhetők el, ahogy az orosz célállomásokra induló és onnan érkező járatok sem közlekednek.

A felfüggesztett járatok öt ukrán és hat orosz repülőteret érintenek, heti összesen harmincöt járattal.

z átrepülő járatok elkerülik Ukrajna, Moldova és Oroszország légterét, és a Románia–Bulgária–Törökország útvonalon közlekednek. A budapesti repülőtér utasai a repülőtéren a megszokott utasfolyamatokkal találkoznak, az Ukrajnában zajló konfliktus a többi városba közlekedő járatot egyáltalán nem érinti – hangsúlyozta a repülőteret üzemeltető társaság.

(Forrás: MTI)

budapest | liszt ferenc repülőtér | airport budapest

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom