Close
A Zsidai Csoport bécsi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

A Zsidai Csoport bécsi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

Az anyaországban hiába zárnak be sorra Jamie Oliver éttermei, régiónkban a Zsidai Csoport jóvoltából remek forgalmat bonyolítanak, közkedvelt éttermeknek számítanak. Zsidaiék most az osztrák Huth családdal kooperálnak. Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a cég külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban. Lehet, hogy Jamie egy magyar vállalkozónak köszönhetően maradhat mérvadó szereplő az európai éttermes színtéren?

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport együttműködése 2016-ban kezdődött, a budapesti éttermek nyitásával (Jamie Oliver’s Italian és Jamie Oliver’s Pizzeria). Az együttműködés kezdete óta az volt a cél, hogy a budapesti éttermeket közvetlenül üzemeltesse a csoport, a külföldi éttermeiket viszont helyi éttermi partnerek bevonásával. Mivel 2017-ben sem Ausztriában, sem Svájcban nem talált a csoport megfelelő partnert, a bécsi éttermet (Jamie Oliver Wien) saját üzemeltetésben nyitotta meg és vezette mostanáig.

A cégvezető Zsidai Roy 2018-ban és 2019-ben aktívan kereste a külföldi partnereket, hogy velük együtt terjeszkedjenek a két említett országban. A patinás, több bécsi étteremmel rendelkező Huth családdal 2019 év végére sikerült megállapodni, így bizalommal átadhatja nekik a meglévő éttermet, és együtt további nyitásokat terveznek Bécsben. Az étterem átvételére 2020. február elsejével kerül sor. 

Roy elmondta, hogy ez az együttműködés mindenképp a fejlődést fogja szolgálni, és csapatával sokkal több energiát fektetnek majd a külföldi terjeszkedésbe is. Több osztrák városra is keresik a partnereket, és Svájc is szem előtt van. 

A Zsidai Csoport az elmúlt években számos éttermet nyitott idehaza és külföldön, a 2019-es év a növekedés konszolidációjáról és a külföldi partnerkeresésről szólt. A csoport életében ezzel új fejezet kezdődik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Zsidai Csoport)

jamie oliver éttermek | zsidai csoport | zsidai roy | bécs | huth család

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Ezek a világ legjobb Martinijei

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram