Close
A Zsidai Csoport bécsi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

A Zsidai Csoport bécsi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

Az anyaországban hiába zárnak be sorra Jamie Oliver éttermei, régiónkban a Zsidai Csoport jóvoltából remek forgalmat bonyolítanak, közkedvelt éttermeknek számítanak. Zsidaiék most az osztrák Huth családdal kooperálnak. Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a cég külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban. Lehet, hogy Jamie egy magyar vállalkozónak köszönhetően maradhat mérvadó szereplő az európai éttermes színtéren?

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport együttműködése 2016-ban kezdődött, a budapesti éttermek nyitásával (Jamie Oliver’s Italian és Jamie Oliver’s Pizzeria). Az együttműködés kezdete óta az volt a cél, hogy a budapesti éttermeket közvetlenül üzemeltesse a csoport, a külföldi éttermeiket viszont helyi éttermi partnerek bevonásával. Mivel 2017-ben sem Ausztriában, sem Svájcban nem talált a csoport megfelelő partnert, a bécsi éttermet (Jamie Oliver Wien) saját üzemeltetésben nyitotta meg és vezette mostanáig.

A cégvezető Zsidai Roy 2018-ban és 2019-ben aktívan kereste a külföldi partnereket, hogy velük együtt terjeszkedjenek a két említett országban. A patinás, több bécsi étteremmel rendelkező Huth családdal 2019 év végére sikerült megállapodni, így bizalommal átadhatja nekik a meglévő éttermet, és együtt további nyitásokat terveznek Bécsben. Az étterem átvételére 2020. február elsejével kerül sor. 

Roy elmondta, hogy ez az együttműködés mindenképp a fejlődést fogja szolgálni, és csapatával sokkal több energiát fektetnek majd a külföldi terjeszkedésbe is. Több osztrák városra is keresik a partnereket, és Svájc is szem előtt van. 

A Zsidai Csoport az elmúlt években számos éttermet nyitott idehaza és külföldön, a 2019-es év a növekedés konszolidációjáról és a külföldi partnerkeresésről szólt. A csoport életében ezzel új fejezet kezdődik.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Zsidai Csoport)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom