Close
Pokoli élménynek nevezték többen is azt, amit pár napja az újranyitott vatikáni múzeumban átéltek

Pokoli élménynek nevezték többen is azt, amit pár napja az újranyitott vatikáni múzeumban átéltek

Február elsején újranyitott a Musei Vaticani, olasz lapok információi szerint viszont  mozdulni sem lehetett a múzeumban a tömeg miatt hétvégén.

Az idegenvezetők és a látogatók is azt kifogásolták, hogy a február 13-i, szombati napon olyan sokan fordultak meg a múzeumban, hogy a biztonságos távolság betartására esély sem volt – sőt, lényegében

mozdulni is alig bírtak egymástól az emberek.

A Raffaello-szobában volt a legsúlyosabb a helyzet, Vincenzo Spina idegenvezető szerint egy ideig próbálták az érdeklődőket megregulázni, de később mindez esélytelenné vált.

Szoborkiállítás a Braccio Nuovóban

Az idegenvezető szerint olyan volt a Raffaello-szoba, mint egy metrómegálló csúcsidőben, ahol az utasok egy része vissza akar fordulni, mások pedig azért kiabálnak, mert elrabolták őket. Több kommentelő egyenesen pokoli élménynek nevezte azt, amit pár napja az újranyitott múzeumban átélt. A múzeum TripAdvisor-oldalát is ellepték az olyan negatív kommentek, amelyek arra hívták fel a figyelmet, hogy a szervezőknek a továbbiakban mindent meg kell tenni azért, hogy szavatolják a koronavírussal kapcsolatos biztonsági szabályokat.

És ha már Olaszország:

(Forrás: HVG)

FOLYTASD EZZEL
A világ legszebb fénybarlangjának minden négyzetmétere a maga a misztikum
Ezt tudjuk jelenleg arról, hogyan utazhatunk a közeljövőben
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom