Close
Ezt tudja az éjszakánként 11 millió forintért kivehető lakosztály

Ezt tudja az éjszakánként 11 millió forintért kivehető lakosztály

A luxuslakosztályban van például lemezgyűjtemény, egy akkora gardrób, amiben sétálni lehet, és kilátás a Central Parkra.

A manhattani Mandarin Oriental Hotel Suite 5000 nevű lakosztálya egy éjszakára 36 ezer dollárt kóstál, ezért a borsos összegért kapunk három hálószobát, három fürdőszobát, egy teljesen felszerelt konyhát (ha esetleg saját séffel érkeznénk), de ha nincs séf, az sem lehet gond, mert a lakosztályhoz jár egy szakács és egy inas is. Kilátás nyílik a Hudson folyóra és a Central Parkra is, és ez még nem minden.

A hotel a járvány ellenére nyitva tart, és számos intézkedést bevezetett, hogy biztonságosabbá tegye a vendégei ott tartózkodását.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom