Close
Ezt tudja az éjszakánként 11 millió forintért kivehető lakosztály

Ezt tudja az éjszakánként 11 millió forintért kivehető lakosztály

A luxuslakosztályban van például lemezgyűjtemény, egy akkora gardrób, amiben sétálni lehet, és kilátás a Central Parkra.

A manhattani Mandarin Oriental Hotel Suite 5000 nevű lakosztálya egy éjszakára 36 ezer dollárt kóstál, ezért a borsos összegért kapunk három hálószobát, három fürdőszobát, egy teljesen felszerelt konyhát (ha esetleg saját séffel érkeznénk), de ha nincs séf, az sem lehet gond, mert a lakosztályhoz jár egy szakács és egy inas is. Kilátás nyílik a Hudson folyóra és a Central Parkra is, és ez még nem minden.

A hotel a járvány ellenére nyitva tart, és számos intézkedést bevezetett, hogy biztonságosabbá tegye a vendégei ott tartózkodását.

mandarin oriental hotel | new york | Central Park

FOLYTASD EZZEL

Ezért ajánlott egy üveg vizet átgurítani az ágy alatt, miután beléptünk a szállodai szobába

Hét jótanács tapasztalt utazóktól, amit érdemes megfogadni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram