Azt akarjuk,
hogy érezd!
Kinyomtattuk!

#01 2019/05/15

Online kedvezménnyel

1790 Ft

Bemutatkozás


180 oldal. 83 saját fotó, 16 szerző, 27 cikk. 18 interjú, 15 grafika, 17 456 szó. 116 napnyi megfeszített munka, több mint 2500 megtett kilométer a francia Riviéráig és vissza, három órányi szüret és kilenc palack bor a Gellavilla birtokon, két BMW, egy Porsche és egy DS, egy tucat ebéd a Balaton körül. 58 meeting, 943 email és Messenger üzenet, több órányi telefonálás és skype-hívás. 18 fős szerkesztői stáb, plusz egy kutya (nevezett Füge).

Hosszú út volt, de megvagyunk vele.

Az első szám 27 cikkből, vagyis 27 kalandból áll, amelyek együtt egy hatalmas, föld körüli utazást adnak ki. És hogy mik az állomások?
Felfedezzük a Côte d’Azurt, négy New Yorkban élő magyart megkérdezünk, hogy mik a legjobb helyek a városban. Bemutatjuk a kedvenc hazai belsőépítészeinket és dizájnprojektjeinket, Nagy Gábor fotóssal elmegyünk Madeirára és Izlandra, beleülünk a legújabb Porschéba és két BMW-be (nem egyszerre). Találkozunk a két Michelin-csillagos Onyx vezérkarával, és együtt szüretelünk Tálos Attilával, a Bortársaság és a Gellavilla alapítójával. Kiderítjük, hogyan készül egy kézzel varrt öltöny a Galamb Szabóságnál, végigjárjuk a legjobb hazai concept store-okat, Dragomán György és Nyáry Krisztián pedig megírja nekünk, miért szeretnek utazni.

Még nincs vége, mert találkozunk három nagykövettel, hogy kifaggassuk őket, melyek hazájuk legalulértékeltebb, de kihagyhatatlan pontjai, és körbeautózzuk a Balatont, hogy listába szedjük a kedvenc helyeinket.
Mi, a Roadster magazinnál hiszünk abban, hogy a világ tele van izgalmas kalandokkal és inspiráló történetekkel – és ezek közül sok alig karnyújtásnyira található tőlünk. Az első kézbe fogható és a lapozható kiadvánnyal az a célunk, hogy papíron is létrehozzuk a saját univerzumunkat, egy olyan mikrokozmoszt, amiben jó létezni, ami feltölt, magával ragad és inspirál.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.
Ugyanitt megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy az olvasónk vagy. Reméljük, hogy továbbra is velünk tartasz, akár a honlapunkon, akár a magazin lapjain, és azt is, hogy az általunk bemutatott történetek legalább annyira inspirálni fognak téged is, mint bennünket.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, rendeld meg a magazin első számát, kedvező áron, 1790 forintért elérhető itt.

Megrendelés


Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így 2019-től évente két alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

 • 1. lapszám
  1790 Ft
 • 2. lapszám
  1790 Ft
 • 1. + 2. lapszám
  2990 Ft
 • #1 megjelenése:2019/05/15
 • #2 megjelenése:2019/10/15

Szállítási cím