Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így évente négy alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

Roadster előfizetés

1 éves ROADSTER előfizetés + Fekkai prémium hajápolási csomag

Fizess elő most 1 évre, mind a négy Roadster bookazine-ra, és előfizetésed mellé egy Fekkai prémium hajápolási csomag is a tiéd lehet.

A hajápolási csomag tartalma:

  • Brilliant Gloss sampon 250ml
  • Brilliant Gloss balzsam 250 ml
  • Clean Styler Prime Mist 50 ml

A szállítást mi álljuk!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

12 990 Ft
Megrendelem
Roadster előfizetés

1 éves ROADSTER előfizetés + KÖRVONAL és KÖRVONAL 2, az őszinteség játékai

Fizess elő most 1 évre, mind a négy Roadster bookazine-ra, és előfizetésed mellé megkapod Az őszinteség játékai két kártyajátékát:

A szállítást mi álljuk!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

12 990 Ft
Megrendelem

Gyakori kérdések

Megnézem

Mikor kapom meg az első lapszámot?

A magazinokat a választott ajándékoddal együtt juttatjuk el hozzád a futárszolgálatunkkal.
Kivéve, a Renoir jegyek esetében, mivel azokat e-mailben küldjük el. A rendelésedtől számított 7 munkanapon belül kell megérkezni a magazinoknak.

Új jelszó igénylése

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor a Megrendelem gombra kattintva a Bejelentkezés ablakban a Jelszó emlékeztető linkre kattintva tudod megújítani.

Adatváltozás bejelentése

Adatváltozás esetén, kérjük, küldj egy e-mailt az [email protected] címre, és az előfizetői azonosítód megadásával írd meg nekünk a módosult adatokat.

Ajándékok kézbesítése

Az előfizetésed megrendelése után kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt annak feldolgozásáról, amelyben benne lesz az egyedi azonosítód és, hogy melyik ajándékot választottad.

Az ajándékot a MixPakk futárszolgálat kézbesíti az általad megadott szállítási címre. Kivéve, a Renoir jegyeket, amelyeket e-mailben küldünk el neked. Minimum 5, maximum 7 munkanapon belül érkezik meg hozzád a kiválasztott ajándék.

Amennyiben 2023.12.19., kedd reggel 9h-ig megrendeled az előfizetésed, úgy karácsonyig megérkezik hozzád a választott ajándék. Utána, már csak 12.28-tól várhatóak az ajándékok forgalomtól függően.

Amennyiben nem találsz választ a kérdésedre

Az előfizetéssel kapcsolatos kérdésekre az [email protected] e-mail címre küldj nekünk egy e-mailt.