Close
A BMW megint nagy őrültséget csinált

A BMW megint nagy őrültséget csinált

Elektromos wingsuit a bajor autógyártótól? Igen!

A BMW Designworks részlege már eddig is részt vett pár hajmeresztő és izgalmas projektben, ilyen volt a North Face-szel közösen épített lakókocsija, egy szénszálas kerekesszék, és egy Thermaltake-kel megalkotott gaming egér, a legújabb akciójuk azonban minden korábbinál látványosabb.

Peter Salzmann osztrák kaszkadőr, basejumper, wingsuitpilóta, röviden olyasvalaki, aki igazi adrenalinjunkie, és nem megy a szomszédba, ha egy kis őrültségről van szó. A bajor autógyártó cég dizájnrészlege vele közösen, több év alatt fejlesztett ki egy elektromos wingsuitszerkezetet, amely közelebb hozza az embert örök álmához, a repüléshez. A bemutató látványosra sikeredett, ahogyan azt a videóból is láthatjuk.

FOLYTASD EZZEL
Légzsákból készült ruhakollekció a Mercedesnél
60 évvel ezelőtti fotót készített el újra a Porsche
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom