Close
A BMW megint nagy őrültséget csinált

A BMW megint nagy őrültséget csinált

Elektromos wingsuit a bajor autógyártótól? Igen!

A BMW Designworks részlege már eddig is részt vett pár hajmeresztő és izgalmas projektben, ilyen volt a North Face-szel közösen épített lakókocsija, egy szénszálas kerekesszék, és egy Thermaltake-kel megalkotott gaming egér, a legújabb akciójuk azonban minden korábbinál látványosabb.

Peter Salzmann osztrák kaszkadőr, basejumper, wingsuitpilóta, röviden olyasvalaki, aki igazi adrenalinjunkie, és nem megy a szomszédba, ha egy kis őrültségről van szó. A bajor autógyártó cég dizájnrészlege vele közösen, több év alatt fejlesztett ki egy elektromos wingsuitszerkezetet, amely közelebb hozza az embert örök álmához, a repüléshez. A bemutató látványosra sikeredett, ahogyan azt a videóból is láthatjuk.

peter salzmann | wingsuit | bmw

FOLYTASD EZZEL

Villámgyorsak – hat elektromos hajtású szupersportautó

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram