Close
A BMW megint nagy őrültséget csinált

A BMW megint nagy őrültséget csinált

Elektromos wingsuit a bajor autógyártótól? Igen!

A BMW Designworks részlege már eddig is részt vett pár hajmeresztő és izgalmas projektben, ilyen volt a North Face-szel közösen épített lakókocsija, egy szénszálas kerekesszék, és egy Thermaltake-kel megalkotott gaming egér, a legújabb akciójuk azonban minden korábbinál látványosabb.

Peter Salzmann osztrák kaszkadőr, basejumper, wingsuitpilóta, röviden olyasvalaki, aki igazi adrenalinjunkie, és nem megy a szomszédba, ha egy kis őrültségről van szó. A bajor autógyártó cég dizájnrészlege vele közösen, több év alatt fejlesztett ki egy elektromos wingsuitszerkezetet, amely közelebb hozza az embert örök álmához, a repüléshez. A bemutató látványosra sikeredett, ahogyan azt a videóból is láthatjuk.

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom