Close
Óriási siker: a világ legjobbjai közé került egy magyar pezsgő!

Óriási siker: a világ legjobbjai közé került egy magyar pezsgő!

Igen patinás versenyen nyert a hazai különlegesség.

A 18. alkalommal megrendezett Effervescents du Monde világversenyen nyolcvanfős zsűri kóstolta és értékelte a pezsgőket, végül tizenkilenc ország négyszázhetvenkilenc tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő – olvasható a Hungaria pezsgő Facebook-posztjában.

Ez a kitüntetés most dupla aranyérmessé és dupla top 10-essé tette a Hungaria Rosét, hiszen két egymás utáni évben (2019 és 2020) kapta meg az elismeréseket.

A Törley Múzeum honlapján olvasható ismertető szerint a pezsgőt játékos gyümölcsösség és egy cseppnyi összekacsintás jellemzi. “A Hungaria Rosé Extra Dry tisztaságában egymásra talál a könnyed tavasz és a dögös szénsavasság. Friss savai, átható ribizlis málna íze, mélyrózsaszín színe és krémes utóíze huncutul kérlelnek, hogy táncold át velük az egész éjszakát.”

Ez is érdekelhet:

(Forrás és fotók: Hungaria pezsgő)

magyar | verseny | Hungaria Rosé Extra Dry | pezsgő | Effervescents du Monde

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram