Close
Ez a retikül az ünnepi szezon legfurcsább kiegészítője

Ez a retikül az ünnepi szezon legfurcsább kiegészítője

Az Absolut jóvoltából piacra dobott, Nikolas Bentel által tervezett retikül pontosan úgy néz ki, mint egy Espresso Martini.

Még csak november közepe van, de úgy tűnik, már nyakig benne vagyunk az ünnepi időszakban. Az Absolut Vodka tudja, mi az, ami megadhatja az alaphangulatot:

a szezon koktéljának az Espresso Martinit kiáltották ki.

A svéd gyártó a Hauste szakértőivel együttműködve elkészítette az Absolut Espresso Martini Mini Soiree Hosting Guide című kiadványt, amely egyfajta itinerként szolgál a tökéletes ünnepi összejövetel lebonyolításához. Az útmutató

egy kis csillogást, sok eszpresszót, végtelen jókedvet és örömöt ígér.

A kiadvány többfogásos, svéd konyha által inspirált menüt tartalmaz pontos bevásárlólistával, ütemtervvel és ellenőrzőlistával, személyre szabható meghívókkal, nyomtatható menü- és ültetőkártyákkal, valamint Spotify lejátszási listával.

Ráadásul a “Mit vegyek fel?” kérdésre is azonnal megadja a választ. Nikolas Bentel dizájner ugyanis megalkotta azt a retikült, amely pontosan úgy néz ki, mint egy tökéletesen elkészített Espresso Martini.

Csak le kell pattintani a tejhabot és máris belepakolhatjuk a holminkat a formabontó táskába.

Az ultralimitált darabszámban legyártott retikül százkilencvenkilenc dollárért (közel nyolcvanezer forintért) lesz megvásárolható november 25-től, a Black Friday alkalmából.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Absolut)

karácsony | táska | espresso martini | absolut | retikül

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram