Close
Épp erre a videóra van szükségünk a bezártságban

Épp erre a videóra van szükségünk a bezártságban

Kirándulni kéne menni! Pláne elfog az érzés, ha megnézzük ezt a kisfilmet, amit az amerikai Maine nemzeti parkjában, az Acadiában forgattak. Ez a majdnem ötvenezer hektáros terület olyan természeti csoda, amit nehéz lenne pár percben bemutatni, a 929Media-nak mégis sikerült elkapnia az érzést és a terület esszenciáját. 

Igaz, külföldre most nem mehetünk, de addig segítségünkre vannak a profi filmesek legszebb alkotásai, fotósok hibátlan, inspiráló galériái. Mi is mutatunk most egyet. Semmi dolgunk, csak hátradőlni és végignézi, szinte még így is feltölt, hogy élőben nem lehetünk ott, de láthatjuk a szépségeit.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom