Close
Épp erre a videóra van szükségünk a bezártságban

Épp erre a videóra van szükségünk a bezártságban

Kirándulni kéne menni! Pláne elfog az érzés, ha megnézzük ezt a kisfilmet, amit az amerikai Maine nemzeti parkjában, az Acadiában forgattak. Ez a majdnem ötvenezer hektáros terület olyan természeti csoda, amit nehéz lenne pár percben bemutatni, a 929Media-nak mégis sikerült elkapnia az érzést és a terület esszenciáját. 

Igaz, külföldre most nem mehetünk, de addig segítségünkre vannak a profi filmesek legszebb alkotásai, fotósok hibátlan, inspiráló galériái. Mi is mutatunk most egyet. Semmi dolgunk, csak hátradőlni és végignézi, szinte még így is feltölt, hogy élőben nem lehetünk ott, de láthatjuk a szépségeit.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

természet | nemzeti park | video | nature | béke

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Az ősi Skócia misztikus vidéke kel életre ebben a látványos kisfilmben

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom