Close
Üvegbuborékok törik meg a klasszikus enteriőr monotonitását ebben az irodában

Üvegbuborékok törik meg a klasszikus enteriőr monotonitását ebben az irodában

Az ASAP nevű pekingi belsőépítészeti iroda egy meglehetősen tipikusnak mondható irodaenteriőrt alakított át, hogy vidám, dinamikus vonásokkal varázsolják egyedivé.

Ahelyett, hogy egy folyosót alakítottak volna ki az irodatérben, üvegbuborékokat hoztak létre, így a tér vonalvezetése folyamatosan változik, ahogyan a munkavállalók keresztül haladnak rajta.

A természetes és a mesterséges fények csodálatosan megtörnek az üvegeken,

míg a merész színű függönyök az intim szféra megteremtését és az akusztika javítását szolgálják.

A parabolikus helyiségek mellett – amelyek kisebb megbeszélésekre alkalmasak – az irodában egy U alakú teret és különböző méretű konferenciatermeket is kialakítottak. Ez utóbbi között megtalálható egy XL-es változat is, amely akár száz fő befogadására is képes.

(Forrás: Designboom, fotók: Jonathan Leijonhufvud)

enteriőr | irodabelső | belsőépítészet | iroda

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram