Close
Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Közeleg az ünnepi készülődés, vagy legalábbis a ráhangolódás időszaka, ami kellemes háttérzene nélkül nem igazán képzelhető el, legyen szó karácsonyi dekorálásról, süteménysütésről, bevásárlásról – vagy éppen utazásról. Utóbbihoz a Hankook háromféle Spotify-lejátszási listával segít hangulatba kerülni és egyben kitörölni a fejekből Mariah Carey vagy a Wham! örökbecsűjét.

Így lesz izgalmasabb az autózás

Egy hosszú út nem telhet el zenehallgatás nélkül, hiszen nemcsak élvezetesebbé teszi a soha véget nem érőnek tűnő zötyögést, hanem inspirál, elgondolkodtat és lélekben egy teljesen más világba visz.

A Hankook dolgozói által összeállított válogatás nagyszerűen passzol egy autós kalandhoz,

akár csendben figyelünk a zenére, akár a hangunkat kieresztve adjuk át magunkat a szabadságnak és énekeljük ki önfeledten legalább a refrént.

Hallgasd meg itt!

Kezdődhet a parti!

Összehozza az embereket, egy kicsit szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszi az életet és még mindig a legjobb buli. Mármint a karaoke.

Még egy autóban ülve is, pláne, amikor barátokkal tartunk valahová az autópályán és közben fel akarjuk dobni a hangulatot. Az ötvenes listán igazi klasszikusok is helyet kaptak, melyekhez nem feltétlenül kell szövegkönyv, mert valószínűleg mindenki tombolt már rájuk.

Ha netán mégsem, akkor most biztosan fog, esetleg majd később egy házibuliban, merthogy nem muszáj autóban elindítani.

Hallgasd meg itt!

Winkler Róbert kedvencei

Nemcsak az autókat, a söröket és a filmeket fogyasztja, hanem a zenében is eléggé otthon van, amire remek bizonyíték ez az esti autós road triphez összedobott válogatása.

– A reakciókból azt láttam, mindenkinek ez a titkos vágya: összerakni egy playlistet a kedvenceiből. Érdemes megpróbálni, heteken át ezen kattogsz, egyre újabb kihagyhatatlanok jutnak az eszedbe. Ha nem lett volna leadási határidő a Hankook Spotify kampánynál, ki tudja, hogy nézne ki az enyém. Persze alapvetően meg vagyok vele elégedve, mert ilyenkor még téli gumival sem csapatunk zenét bömböltetve, csak kellemes egyharmad hangerőn, nyugiban élvezzük a tájat. Ennek a ködös, korán sötétedős időszaknak is megvan a szépsége – mondja az újságíró.

A gitárfókuszú listára a masszívabb zúzdától kezdve a könnyedebb rock and rollig válogatott dalokat, úgyhogy nincs más dolgunk, mint rátaposni a pedálra, benyomni a zenét és figyelni a szemből érkező tompított fényszórók táncára.

Hallgasd meg itt!

playlist | autó | spotify | hankook | lejátszási

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

A Tonale vezeti az Alfa Romeót az elektromos jövőbe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram