Close
Bach-toccata és a Koenigsegg Agera R: két mestermű egy videóban

Bach-toccata és a Koenigsegg Agera R: két mestermű egy videóban

Tökéletesek külön-külön, tökéletesek együtt.

Johann Sebastian Bach D-moll toccata és fúgája az egyik legismertebb zenemű, miközben a svéd Koenigseggről talán nem is hallottak, akiknek az autó csak egy közlekedési eszköz. Akiknek viszont jóval több, azok tudják, hogy a hihetetlenül lapos és széles Agera R a szupersportkocsik egyik királya. Több mint 1100 lóerő, három másodpercen gyorsul százra, nyolcon belül kétszázra. Az pedig mindjárt kiderül, mennyire illik hozzá Bach műve – még akkor is, ha nem orgonán szól.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom