Close
Mától újra kaphatóak a Balaton körül korlátlan utazást biztosító vonatjegyek

Mától újra kaphatóak a Balaton körül korlátlan utazást biztosító vonatjegyek

A Balaton környékére látogatók újabb jegytípusok közül választhatnak: szombattól elérhető a Balaton24 és a Balaton72 jegyek Duo változata, az egy vagy három napig érvényes jegyekkel a Balaton menti vasútvonalakon túl, a tó térségében százhuszonhárom település között közlekedő Volánbuszokon is utazhatnak – közölte a MÁV-Volán csoport.

A Balaton24 Duo változatát 1990 forintért (26 éven aluliak 1390 forintért), a Balaton72 Duo jegyet pedig 4990 forintért (26 éven aluliak 2990 forintért) vásárolhatják meg az érdeklődők a MÁV-Start személypénztáraiban, valamint a MÁV-applikációban.

A közlemény szerint a vasúttársaság tavaly nyáron szezonális jelleggel vezette be a Balaton24 és Balaton72 jegytípust, amely 24 illetve 72 óráig korlátlan utazást biztosított a tó körüli vasútvonalon, egyúttal a Volánbusz járatain is használható volt Balatonfüred és Tihany között.

Az új jegytípus nagyon népszerűnek bizonyult: 2020-ban csaknem 17 ezren vásároltak ilyet.

Idén május elsejétől érhetőek el újra a Balaton24 és Balaton72 jegyek, amelyek adott időszakra korlátlan utazást biztosítanak a Balatonnál közlekedő vonatokon, a Tapolca–Sümeg szakaszon, a balatonfenyvesi kisvasúton, valamint a Balatonfüred és Tihany között közlekedő Volánbusz járatokon is.

(Forrás: MTI, fotók: Getty Images, Pixabay)

nyár | balaton | utazás | máv | vonat

FOLYTASD EZZEL

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Mostanában utaznál Törökországba? Ezeket jó, ha tudod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram