Close
Lenyűgöző pillanatokat örökítettek meg a Balatonon

Lenyűgöző pillanatokat örökítettek meg a Balatonon

Nemrég írtunk arról, hogy az országos szélrekord után újabb nagy vihar csap le Magyarországon.

A viharos szél veszélye miatt több megyében másodfokú riasztásokat adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön kora délután, majd láttuk, amint pusztító vihar megtépázta az egész kontinenst.

Az Eunice vihar miatt Nagy-Britanniában 250 ezer otthon maradt áram nélkül, de piros figyelmeztetés volt érvényben Hollandiában, Franciaországban, Németországban és Írországban is – és bizony Magyarország az északi megyéiben is kimutatta a foga fehérjét a viharos idő. Még tegnapelőtt is érződött a Balatonon az, hogy a szélnek mostanában „komoly ereje” van.

A balatonfenyvesi szabadstrandnál készítettek remek képeket egy sárkányszörfösről, aki a hidegfronttal érkező esős szélben is küzd a természet erejével.

(Forrás: MTI/Varga György)

 

mti | szörf | Varga György

FOLYTASD EZZEL

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

A világ legrégebbi városai a történelem esszenciái

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram