Close
Életere szóló balatoni napfelkeltés élményre hívnak Tihanyba

Életere szóló balatoni napfelkeltés élményre hívnak Tihanyba

Hagyd el egy pillanatra a balatoni strandok és fesztiválok zsivaját! A Hosszúlépés ismét egy igazi belső utazásra hív Tihanyba.

A hajnal fényei című különleges programon életre szóló élményt kínálnak: a szerzetesekkel együtt nézheted meg a balatoni napfelkeltét a Tihanyi Bencés Apátság fűszerkertjéből, majd közösen fedezheted fel az épület látogatók elől elzárt tereit, ahol a csendet csak gregorián dallamok törik meg.

A hajnali felfedezést egy igazi szerzetesi lakomával zárhatod az Apátsági Rege Cukrászda teraszán, ahol a bencések évszázadokon át tökéletesített receptjeit kóstolhatod meg reggelire.

A hajnal fényei sétán most újabb időpontok elérhetőek.

napfelkelte | bencés | program | séta | ajánló

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom