Close
„Nagyon várjuk már vissza a nézőket” – Balázsi Gergő Ármin-interjú

„Nagyon várjuk már vissza a nézőket” – Balázsi Gergő Ármin-interjú

A klasszikus balett egyik legnagyobb tehetségével beszélgettünk az őszi évad újdonságairól.

Balázsi Gergő Ármin, a Magyar Nemzeti Balett principálja idén ősszel új darabokban tűnik fel. Ezek egyike a Sad Case című kortárs darab, amelyet a világhírű koreográfus páros Paul Lightfoot és Sol León jegyez. Az ellenállhatatlan, modern alkotás mexikói mambózenével kísért meglepő mozdulatai a szatirikus és a komoly közötti feszültség folyamatos keresését tükrözik. A Roadster benézett a darab próbájára, ahol Balázsi Gergő Ármin többek között azt is megosztotta velünk, milyen együtt dolgozni a két legendás koreográfussal, milyen a viszonya a kortárs tánchoz, és hogy milyen újra a közönség előtt táncolni.

FOLYTASD EZZEL
99 év tiltás után mától újra szabad a tangózás Pécsen
Ismét a Konopiště kastély gyűjteményét gazdagítja az reneszánsz pajzs, amelyet Girolamo da Treviso díszített
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom