Close
„Nagyon várjuk már vissza a nézőket” – Balázsi Gergő Ármin-interjú

„Nagyon várjuk már vissza a nézőket” – Balázsi Gergő Ármin-interjú

A klasszikus balett egyik legnagyobb tehetségével beszélgettünk az őszi évad újdonságairól.

Balázsi Gergő Ármin, a Magyar Nemzeti Balett principálja idén ősszel új darabokban tűnik fel. Ezek egyike a Sad Case című kortárs darab, amelyet a világhírű koreográfus páros Paul Lightfoot és Sol León jegyez. Az ellenállhatatlan, modern alkotás mexikói mambózenével kísért meglepő mozdulatai a szatirikus és a komoly közötti feszültség folyamatos keresését tükrözik. A Roadster benézett a darab próbájára, ahol Balázsi Gergő Ármin többek között azt is megosztotta velünk, milyen együtt dolgozni a két legendás koreográfussal, milyen a viszonya a kortárs tánchoz, és hogy milyen újra a közönség előtt táncolni.

balett | kortárs tánc | sad case | balázsi gergő ármin | sol león

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom