Close
Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Egy workshop, amelyet nem véletlenül március 8-án rendeznek meg.

A tavaszi megújulásjegyében tíz gyógy- és fűszernövény termesztéséről, gyógyhatásairól, felhasználásáról lehet tanulni a Bazsalikomos kert workshopján, valamint a programot színesíti majd Ágó Kitti aromaterapeuta előadása is, amiben a témához kapcsolódó illóolajokkal ismerkedhetünk meg. Ha már tavasz, nem maradhatnak ki a vadontermő, ehető növények és virágok sem.

Beh Mariann, a Bazsalikomos kert alapítója

A tíz szárított gyógynövény-alapanyagot és egy ajándék Bazsalikomos kert Nap teát a workshop előtti héten, postai úton kapja majd meg minden jelentkező. A csomagban több meglepetést is találhat majd az, aki részt vesz az eseményen. További részletek itt olvashatók.

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom