Close
Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Egy workshop, amelyet nem véletlenül március 8-án rendeznek meg.

A tavaszi megújulásjegyében tíz gyógy- és fűszernövény termesztéséről, gyógyhatásairól, felhasználásáról lehet tanulni a Bazsalikomos kert workshopján, valamint a programot színesíti majd Ágó Kitti aromaterapeuta előadása is, amiben a témához kapcsolódó illóolajokkal ismerkedhetünk meg. Ha már tavasz, nem maradhatnak ki a vadontermő, ehető növények és virágok sem.

Beh Mariann, a Bazsalikomos kert alapítója

A tíz szárított gyógynövény-alapanyagot és egy ajándék Bazsalikomos kert Nap teát a workshop előtti héten, postai úton kapja majd meg minden jelentkező. A csomagban több meglepetést is találhat majd az, aki részt vesz az eseményen. További részletek itt olvashatók.

workshop | bazsalikomoskert | gyógynövény | tavasz | beh mariann

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram