Close
Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Így újulhatsz meg 2021 tavaszán

Egy workshop, amelyet nem véletlenül március 8-án rendeznek meg.

A tavaszi megújulásjegyében tíz gyógy- és fűszernövény termesztéséről, gyógyhatásairól, felhasználásáról lehet tanulni a Bazsalikomos kert workshopján, valamint a programot színesíti majd Ágó Kitti aromaterapeuta előadása is, amiben a témához kapcsolódó illóolajokkal ismerkedhetünk meg. Ha már tavasz, nem maradhatnak ki a vadontermő, ehető növények és virágok sem.

Beh Mariann, a Bazsalikomos kert alapítója

A tíz szárított gyógynövény-alapanyagot és egy ajándék Bazsalikomos kert Nap teát a workshop előtti héten, postai úton kapja majd meg minden jelentkező. A csomagban több meglepetést is találhat majd az, aki részt vesz az eseményen. További részletek itt olvashatók.

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom