Close
Még fizetnének is érte, hogy randizgass és barátokat szerezz, mialatt bejárod a világot

Még fizetnének is érte, hogy randizgass és barátokat szerezz, mialatt bejárod a világot

Találtunk egy kiváló álláslehetőséget azok számára, akik mindig a társaság középpontjában szerepelnek, könnyen ismerkednek, és imádnak utazni.

A Bumble egy ismerkedős applikáció, amely attól különleges, hogy a jól megszokottól eltérően itt a nők kezdeményezhetnek. A sikerét bizonyítja, hogy mára több mint 60 millió felhasználóval büszkélkedhet 150 különböző országból. Ezzel azonban nem elégszenek meg, most épp egy nagykövetet keresnek, aki segít tovább népszerűsíteni az alkalmazást.

Ez az utazó nagykövet, vagy ahogyan ők fogalmaznak “Global Connector Bee” egy igazán vonzó pozíciónak tűnik. A szerencsés kiválasztott feladata az lesz, hogy randikra járjon, új barátokat szerezzen, ismerkedjen a világ különböző részein élő Bumble-felhasználókkal.

A cég a megbízás ideje alatt minden költséget megtérít. Cserében viszont elvárják, hogy a jelölt valóban páratlan kapcsolatteremtő képességekkel rendelkezzen.

Aki megkapja az állást, teljes munkaidős világutazóvá válik, akinek természetesen meg is kell majd osztania a tapasztalatait különböző cikkek, videók és közösségimédia-bejegyzések formájában. Aki úgy érzi, tökéletesen alkalmas lenne egy ilyen pozícióra, az applikáción belül tud jelentkezni. A lehetőség 18 év felett mindenki számára adott, aki szeretne új kapcsolatokat kiépíteni olyan országokban, mint például Ausztrália, Kanada vagy az Egyesült Királyság.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

nagykövet | Bumble | ismerkedés | kapcsolat | applikáció

FOLYTASD EZZEL

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Ez a weboldal nagy segítség lehet, ha külföldre költöznél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom