Close
Ha már nem fog meg minket többé a világ, ide megyünk majd

Ha már nem fog meg minket többé a világ, ide megyünk majd

Egy mitikus hely, ahol a zene, a hangok és a képek találkoznak. A francia gótika csúcsának tartott chartres-i katedrális szinte megőrizte eredeti állapotát. Történeteket rejt, és nem csak a százhetvenhat színes üvegablaka mögött, melyeken a képregényszerűen megjelentített bibliai elbeszélések mesélnek.

Az UNESCO Világörökségéhez tartozó lenyűgöző bazilika csak úgy árasztja magából a harmóniát és a nyugalmat. A legenda szerint a druidák úgy vélték, hogy itt spirituális energiák szabadulnak ki a föld alól. Nem csoda tehát, hogy a szerzetesek ide jártak meditálni – a katedrális padlóján ma is megtalálható az 1200-as évek elején megépített, elmélkedésre használt labirintus.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

(Fotó: Unsplash)

Close