Close
Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Bámulatos drónvideó.

A Nemzeti Hauszmann Program YouTube-csatornájára került fel egy igen látványos videó a Citadelláról.

A közel kétperces felvételen végigrepülhetünk a hosszú évek óta elhanyagolt erődön, és a lepusztult ágyútorony belsejét is lehet látni.

A videó ismertetője szerint a Gellért-hegy csúcsa a most induló fejlesztéseknek köszönhetően egy mindenki számára nyitott, szerethető és élményekkel teli területként születik újjá. A cél, hogy ne csak a páratlan panoráma miatt legyen érdemes fellátogatni. 2022-re felújítják a Citadella falait és belső udvarát, ahol egy közparkot alakítanak ki, 2023-ra pedig egy, a magyarság szabadságküzdelmeire emlékeztető kiállítást hoznak létre az ágyútoronyban, a Szabadság Bástyája címmel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Nemzeti Hauszmann Progam YouTube-csatornája, fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom