Close
Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Bámulatos drónvideó.

A Nemzeti Hauszmann Program YouTube-csatornájára került fel egy igen látványos videó a Citadelláról.

A közel kétperces felvételen végigrepülhetünk a hosszú évek óta elhanyagolt erődön, és a lepusztult ágyútorony belsejét is lehet látni.

A videó ismertetője szerint a Gellért-hegy csúcsa a most induló fejlesztéseknek köszönhetően egy mindenki számára nyitott, szerethető és élményekkel teli területként születik újjá. A cél, hogy ne csak a páratlan panoráma miatt legyen érdemes fellátogatni. 2022-re felújítják a Citadella falait és belső udvarát, ahol egy közparkot alakítanak ki, 2023-ra pedig egy, a magyarság szabadságküzdelmeire emlékeztető kiállítást hoznak létre az ágyútoronyban, a Szabadság Bástyája címmel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Nemzeti Hauszmann Progam YouTube-csatornája, fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Újranyitásért tüntetnek az elkeseredett római vendéglátósok
Velencében még a vaporettókon is oltani fognak és nagyon várják a magyar turistákat
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom