Close
Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Nem mindennap látni így a megújulás előtt álló Citadellát

Bámulatos drónvideó.

A Nemzeti Hauszmann Program YouTube-csatornájára került fel egy igen látványos videó a Citadelláról.

A közel kétperces felvételen végigrepülhetünk a hosszú évek óta elhanyagolt erődön, és a lepusztult ágyútorony belsejét is lehet látni.

A videó ismertetője szerint a Gellért-hegy csúcsa a most induló fejlesztéseknek köszönhetően egy mindenki számára nyitott, szerethető és élményekkel teli területként születik újjá. A cél, hogy ne csak a páratlan panoráma miatt legyen érdemes fellátogatni. 2022-re felújítják a Citadella falait és belső udvarát, ahol egy közparkot alakítanak ki, 2023-ra pedig egy, a magyarság szabadságküzdelmeire emlékeztető kiállítást hoznak létre az ágyútoronyban, a Szabadság Bástyája címmel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Nemzeti Hauszmann Progam YouTube-csatornája, fotó: Unsplash)

drón | budapest | látványos | citadella

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram