Close
A Calvin Klein őszi kollekciójában világsztárokkal definiálja újra az élvezetet

A Calvin Klein őszi kollekciójában világsztárokkal definiálja újra az élvezetet

Az ikonikus divatmárka a modern érzékiség szinonimája. 2023-as őszi kampányában pedig azt a célt tűzi ki, hogy újradefiniálja az élvezetet és a játékot.

A márka arcainak a 2023-as szezonra Alexa Demie és Kid Cudi mellett Kendall Jennert is leigazolta. Az őszi kampányban pedig ezek a világsztárok Inez & Vinoodh látásmódjának köszönhetően elképesztő erővel, hitelességgel jelennek meg.

Egyfajta kollektív szinergia jön létre,

amely gyönyörűen tükrözi a Calvin Klein sajátos szellemiségét, miközben bemutatja a márka identitásának szerves részét képező aspektusokat.

Alexa Demie csábító magabiztossággal jelenik meg, mindeközben Kid Cudi kreativitást és gondtalanságot áraszt. Az erejéről és magabiztosságáról híres JENNIE

a lezser elegancia és a kifinomultság ötvözetét mutatja be.

Jung Kook karizmát és játékosságot ad a klasszikus Calvin Klein farmereknek, míg

Kendall Jenner az időtlen nőiességet testesíti meg,

miközben életre kelti a Calvin Klein női ruházatot.

A 2023-as őszi kollekciók a Calvin Klein minimalizmusát, modernitását és érzékiségét tükrözik és új magasságokba is emelik azokat. A fehérneműk, farmernadrágok és ruházati cikkek közül a mostani szezonban kitűnnek a magasított derekú darabok, a hagyományos sziluettek. Mindehhez pedig remekül passzolnak a márka ékszerei és szemüvegei, hogy teljessé tegyék a hétköznapi könnye stílusosságot.

(Forrás: Haute Living, fotók: Inez&Vinoodh)

calvin klein | őszi kollekció | fehérnemű | farmer | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram