Close
Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Szlovénia területe bár nagyjából megegyezik három Pest megyével, így is megvan benne minden, amire egy kalandozásra éhes halandónak szüksége lehet.

Mediterrán kisvárosok, lélegzetelállító hegyvonulatok, pazar sípályák, homokos tengerpart. De Szlovénia egyik legnagyobb erőssége továbbra is az, hogy közel van. Kísértően közel.

(Fotó: Getty Images)

hegyek | video | tenger | strand | szlovénia

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendhagyó kisfilm mutatja be, kik tartják mozgásban a világ egyik legnépszerűbb országát

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram