Close
Újragondolt lakberendezési tárgyakkal nyit jövő szombaton a Daken Studio

Újragondolt lakberendezési tárgyakkal nyit jövő szombaton a Daken Studio

Az elmúlt évszázad legmaradandóbb lakberendezési tárgyai kellő szenvedéllyel, szakértelemmel és kreativitással újragondolva. Nagyjából ezt lehet tudni a Daken Studióról, amely április 13-án nyit majd.

A szombati nyitóeseményen a Bródy Sándor utcában egészen biztosan lesznek gyönyörű bútorok, festmények és egyéb lakberendezési tárgyak, plusz a szervezők élőzenével (River of Lust, igény szerint), hűsítő italokkal és nyereményjátékkal készülnek, hogy a lehető legjobb hangulatban nézelődhessenek a vendégek.

A megnyitó egyébként része az aznapi Bródy utcaünnepnek, további részletek itt találhatóak. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Daken Facebook)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom