Close
Újragondolt lakberendezési tárgyakkal nyit jövő szombaton a Daken Studio

Újragondolt lakberendezési tárgyakkal nyit jövő szombaton a Daken Studio

Az elmúlt évszázad legmaradandóbb lakberendezési tárgyai kellő szenvedéllyel, szakértelemmel és kreativitással újragondolva. Nagyjából ezt lehet tudni a Daken Studióról, amely április 13-án nyit majd.

A szombati nyitóeseményen a Bródy Sándor utcában egészen biztosan lesznek gyönyörű bútorok, festmények és egyéb lakberendezési tárgyak, plusz a szervezők élőzenével (River of Lust, igény szerint), hűsítő italokkal és nyereményjátékkal készülnek, hogy a lehető legjobb hangulatban nézelődhessenek a vendégek.

A megnyitó egyébként része az aznapi Bródy utcaünnepnek, további részletek itt találhatóak. 

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Daken Facebook)

festmény | dizájn | megnyitó | zene | esemény

FOLYTASD EZZEL

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Elképesztően látványos csillaghullás várható a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram