Close
Mutatjuk, milyen zenét csinál a dalai láma

Mutatjuk, milyen zenét csinál a dalai láma

A tibeti spirituális vezető 85 évesen adta ki élete első albumát.

A körülette lévő felhajtás miatt már korábban is hasonlították rocksztárhoz a Tibetből 1959-ben elmenekült, azóta indiai száműzetésben élő vallási vezetőt, ám most jogosabb lett ez a titulus, mint valaha. Megjelent ugyanis az Inner World (Belső világ) című albuma, amely meditatív muzsikákkal és megzenésített mantrákkal van tele.

A napokban jelent meg az amerikai Rolling Stone magazinnak adott interjúja, amiben az albumról beszél. A Nobel-békedíjas szerzetes azt mondta, azért akarta rögzíteni a mantrákat, mert a zene olyan módokon tud segíteni az embereknek, ahogyan ő nem.

A zenei aláfestés két új-zélandi zenész nevéhez fűződik, erre keverték rá tibeti imákat, imamagyarázatokat és mantrákat.

(Fotó: Manuel Bauer)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom