Close
Mutatjuk, milyen zenét csinál a dalai láma

Mutatjuk, milyen zenét csinál a dalai láma

A tibeti spirituális vezető 85 évesen adta ki élete első albumát.

A körülötte lévő felhajtás miatt már korábban is hasonlították rocksztárhoz a Tibetből 1959-ben elmenekült, azóta indiai száműzetésben élő vallási vezetőt, ám most jogosabb lett ez a titulus, mint valaha. Megjelent ugyanis az Inner World (Belső világ) című albuma, amely meditatív muzsikákkal és megzenésített mantrákkal van tele.

A napokban jelent meg az amerikai Rolling Stone magazinnak adott interjúja, amiben az albumról beszél. A Nobel-békedíjas szerzetes azt mondta, azért akarta rögzíteni a mantrákat, mert a zene olyan módokon tud segíteni az embereknek, ahogyan ő nem.

A zenei aláfestés két új-zélandi zenész nevéhez fűződik, erre keverték rá tibeti imákat, imamagyarázatokat és mantrákat.

(Fotó: Manuel Bauer)

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom