Close
Néhány nap múlva bátor filmeket nézhetsz meg Budapesten

Néhány nap múlva bátor filmeket nézhetsz meg Budapesten

Egy fejőstehén, egy utcanő, harcos kislányok, hajthatatlan bírók vagy forradalmi ifjak – mindannyian filmek hősei. Ami közös bennük: a bátorságuk.

2022-ben január 22. és 30. között rendezik meg a 8. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált, amely a világ legfrissebb, nemzetközi sikereket elért egész estés kreatív dokumentumfilmjeit mutatja be.

2022-ben közel ötven filmet, mintegy kétszáz vetítésen, öt szekcióban, harminckét nemzetközi versenyfilmet láthat a dokumentumfilmek lelkes közönsége több mint egy héten át.

Az idei fesztivál szlogenje: Bátor filmek.

Friss hír, hogy a Menekülés (Flee) című filmet két kategóriában, az Erőltetett Menet című alkotást egy kategóriában választották be az idei Oscar-díj shortlistjébe.

A 8. Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál díjairól olyan rangos, nemzetközi-, és hazai szaktekintélyből és alkotóból álló zsűri dönt majd, mint Alföldi Róbert, Csákányi Eszter, Vranik Roland, és még sokan.

A teljes programról és a jegyvásárlásról ide kattintva lehet tájékozódni.

FOLYTASD EZZEL
Még három hétig látható az egyik legizgalmasabb hazai képzőművész kiállítása
Borral, panorámával és zenével nyithatod a nyarat a Szent György-hegyen
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom