Close
Egy euróért kínál olasz repjegyeket a Wizz Air

Egy euróért kínál olasz repjegyeket a Wizz Air

Összesen tízezer darab repülőjegyet szór ki a magyar hátterű légitársaság. 

Az igencsak kedvező ár annak köszönhető, hogy rengeteg új olasz belföldi járatot nyitott a Wizz Air, amelynek egy nagyobb hírverést szeretnének – írja az Utazómajom. A rendkívüli akció csak Olaszországon belüli járatokra vonatkozik.

A kínálatban elérhető Bari, Nápoly, Lamezia Terme, Palermo, Catania, Bari, Velence, Brindisi és Bologna. Október és február közötti időpontban találni a legtöbb lehetőséget – olvasható az Utazómajom cikkében, melyben példákat is említenek az egyeurós túrákra: ide kattintva Milánó és Bari, ide klikkelve pedig Catania és Velence közötti utakra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Utazómajom, fotók: Getty Images, Unsplash)

akció | egyeurós | wizz air | jegy | ajánlat

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram