Close
Egy igazi pónival aludhatsz együtt ebben a hihetetlen Airbnb-ben

Egy igazi pónival aludhatsz együtt ebben a hihetetlen Airbnb-ben

Elképesztően aranyos és nem kicsit betlehemi élményt kínál a Basil’s Place.

Van egy Airbnb, amelynek szerintünk nincs párja: ez a Basil’s Place Thurgartonban, Angliában. A 17. századi majorság egy hatvan hektáros, gyönyörű birtokon fekszik, nevét pedig a Basil nevű póniról kapta, akinek a társaságát egészen közvetlenül élvezheted.

Konkrétan az ágyad mellett van Basil istállója is, így az aranyos fekete pacit lefekvés előtt és a reggeli kávéd mellett is simogathatod úgy, hogy nem mentél ki a házból.

Basil mellett a háromágyas ház lakói élvezhetik még néhány bárányka és boci társaságát is, akik szintén előszeretettel jönnek az ágyad mellé egy kis simogatásért. Azért nem full Betlehem az élmény, ugyanis Basilt és négylábú társait egy ajtóval kizárhatod a szobából és nem is szalmán kell aludnod, mint neki, hanem egy kényelmes franciaágyon vagy emeletesen.

A birtokon még további állatsereglettel találkozhatsz, beleértve lovakat, iszonyú aranyos Skót-felföldi marhákat, macskákat, tyúkokat, bárányokat.

A gyönyörű környezetben fekvő, pacisimogatós ház amúgy nem is olyan húzós: kb. 65 ezer forint/éjszakától elérhető az élmény, viszont nagyon népszerű, így jövő márciusig nincs is szabad időpont. Ha gyermekkori álmod, hogy pónival aludhass, akkor itt tudod lefoglalni Basilt.

(Fotók: Airbnb)

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom