Close
Egy igazi pónival aludhatsz együtt ebben a hihetetlen Airbnb-ben

Egy igazi pónival aludhatsz együtt ebben a hihetetlen Airbnb-ben

Elképesztően aranyos és nem kicsit betlehemi élményt kínál a Basil’s Place.

Van egy Airbnb, amelynek szerintünk nincs párja: ez a Basil’s Place Thurgartonban, Angliában. A 17. századi majorság egy hatvan hektáros, gyönyörű birtokon fekszik, nevét pedig a Basil nevű póniról kapta, akinek a társaságát egészen közvetlenül élvezheted.

Konkrétan az ágyad mellett van Basil istállója is, így az aranyos fekete pacit lefekvés előtt és a reggeli kávéd mellett is simogathatod úgy, hogy nem mentél ki a házból.

Basil mellett a háromágyas ház lakói élvezhetik még néhány bárányka és boci társaságát is, akik szintén előszeretettel jönnek az ágyad mellé egy kis simogatásért. Azért nem full Betlehem az élmény, ugyanis Basilt és négylábú társait egy ajtóval kizárhatod a szobából és nem is szalmán kell aludnod, mint neki, hanem egy kényelmes franciaágyon vagy emeletesen.

A birtokon még további állatsereglettel találkozhatsz, beleértve lovakat, iszonyú aranyos Skót-felföldi marhákat, macskákat, tyúkokat, bárányokat.

A gyönyörű környezetben fekvő, pacisimogatós ház amúgy nem is olyan húzós: kb. 65 ezer forint/éjszakától elérhető az élmény, viszont nagyon népszerű, így jövő márciusig nincs is szabad időpont. Ha gyermekkori álmod, hogy pónival aludhass, akkor itt tudod lefoglalni Basilt.

(Fotók: Airbnb)

skót-felföldi marha | | airbnb | boci | bárány

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram