Close
Egy kis francia Riviérát csempész a télbe Johnny Depp lánya

Egy kis francia Riviérát csempész a télbe Johnny Depp lánya

Lily Rose Depp a Chanel cruise-kollekciójának arca és teste.

A Balade en Mediterranee című kampány egy Riviérán töltött vakáció hangulatát idézi meg, könnyed, spontán és erőlködés nélküli, ahogy azt maguk a tervezők jellemezték.

Egy videóval a kulisszák mögé is beleshetünk, és meghallgathatjuk, milyennek találta Lily Rose Depp a Chanel kollekcióját.

Ugyan a nyár még odább van – főleg egy Riviérán töltött nyár! – de a novemberi szürkeségben a virtuális napfénynek is örülni kell.

FOLYTASD EZZEL
Csodálatos, felhőszerű buborékban mutatta be új kollekcióját az Alexander McQueen
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom