Close
Egy kis francia Riviérát csempész a télbe Johnny Depp lánya

Egy kis francia Riviérát csempész a télbe Johnny Depp lánya

Lily Rose Depp a Chanel cruise-kollekciójának arca és teste.

A Balade en Mediterranee című kampány egy Riviérán töltött vakáció hangulatát idézi meg, könnyed, spontán és erőlködés nélküli, ahogy azt maguk a tervezők jellemezték.

Egy videóval a kulisszák mögé is beleshetünk, és meghallgathatjuk, milyennek találta Lily Rose Depp a Chanel kollekcióját.

Ugyan a nyár még odább van – főleg egy Riviérán töltött nyár! – de a novemberi szürkeségben a virtuális napfénynek is örülni kell.

cruise | riviéra | chanel | lily rose depp

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram