Close
Élőben is megmutatta magát a Hajógyár

Élőben is megmutatta magát a Hajógyár

A Hajógyár Youtube-csatornája augusztusban indult, a koncepció szerint pedig naponta frissülő, magas színvonalú tartalmakkal kívánnak aktuális képet rajzolni a hazai zenei szcénáról. Több mint kétezer követőjük és a magyar könnyűzene kedvelői szeptember 29-én személyesen is találkozhattak az A38 Hajón.

A Youtube-csatornán helyet kapnak az életműveket bemutató videóktól kezdve a Hatvan névre keresztelt kihívásokig, amelyben például Gerendás Daninak kellett hatvan perc alatt számot írnia.

Ez a támogató, kísérletező gondolatiság az eseményen is megmutatkozott. Az este első felében magyar dalokat dolgozott fel Saiid, az Ék vagy például Ohnody. Az afterpartyn pedig kísérleti elektronikus zenével kezdett Iamyank, amelyet modulárisan épített fel hangról hangra, élőben. A program folytatásában Quixotic és az Analog Balaton is fellépett, majd Adis Abbé szettje zárta az estét.

A Hajógyár főszerkesztője, Dénes Adél elmondta, hogy szándéka hidat teremteni a zenei szcéna és az állami rendszer között. “Arra kérek mindenkit, hogy vegyen részt a szakmai diskurzusban, és lássa meg ebben a platformban a lehetőséget.”

Hosszú távon egy olyan felületet kíván nyújtani az előadóknak, ami itthon minőségi sztenderddé válhat, ahol egymást támogató közösség épülhet, és amely izgalmasan prezentálja a folyamatosan megújuló magyar zenei palettát.

FOLYTASD EZZEL
Újabb várost hódítottak meg a monumentális tetovált márványszobrok
„Ami stabilan az enyém, az én magam vagyok” – Lakatos Márk-portré
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom