Close
Élőben is megmutatta magát a Hajógyár

Élőben is megmutatta magát a Hajógyár

A Hajógyár Youtube-csatornája augusztusban indult, a koncepció szerint pedig naponta frissülő, magas színvonalú tartalmakkal kívánnak aktuális képet rajzolni a hazai zenei szcénáról. Több mint kétezer követőjük és a magyar könnyűzene kedvelői szeptember 29-én személyesen is találkozhattak az A38 Hajón.

A Youtube-csatornán helyet kapnak az életműveket bemutató videóktól kezdve a Hatvan névre keresztelt kihívásokig, amelyben például Gerendás Daninak kellett hatvan perc alatt számot írnia.

Ez a támogató, kísérletező gondolatiság az eseményen is megmutatkozott. Az este első felében magyar dalokat dolgozott fel Saiid, az Ék vagy például Ohnody. Az afterpartyn pedig kísérleti elektronikus zenével kezdett Iamyank, amelyet modulárisan épített fel hangról hangra, élőben. A program folytatásában Quixotic és az Analog Balaton is fellépett, majd Adis Abbé szettje zárta az estét.

A Hajógyár főszerkesztője, Dénes Adél elmondta, hogy szándéka hidat teremteni a zenei szcéna és az állami rendszer között. “Arra kérek mindenkit, hogy vegyen részt a szakmai diskurzusban, és lássa meg ebben a platformban a lehetőséget.”

Hosszú távon egy olyan felületet kíván nyújtani az előadóknak, ami itthon minőségi sztenderddé válhat, ahol egymást támogató közösség épülhet, és amely izgalmasan prezentálja a folyamatosan megújuló magyar zenei palettát.

FOLYTASD EZZEL
Micsoda lehetőség: Banksy-alkotásokat vehetsz egyenesen Robbie Williamstől
Most pedig megmutatjuk a világ legjobb utazási fotóit!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom