Close
Piknikezz a Frankel Leó utcában!

Piknikezz a Frankel Leó utcában!

Egy délutánra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége.

Első alkalommal rendeznek közösségi pikniket a budai utcában: a vendéglátósok, boltok, szolgáltatók a Placc közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel összefogva invitálnak egy nyüzsgő, ember-, család- és kutyabarát programra.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat, és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, amely a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva. A Placc Közösségi vásár az utca különböző szakaszain, helyein zajlik majd, ahol kerületi kiállítók, tervezők, dizájnerek is bemutatkoznak, és utcaművészek is fellépnek.

Együtt Placc, 2019. július 25., csütörtök, 16:00–22:00, Budapest II., Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasza. További infó itt.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom