Close
Piknikezz a Frankel Leó utcában!

Piknikezz a Frankel Leó utcában!

Egy délutánra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége.

Első alkalommal rendeznek közösségi pikniket a budai utcában: a vendéglátósok, boltok, szolgáltatók a Placc közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel összefogva invitálnak egy nyüzsgő, ember-, család- és kutyabarát programra.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat, és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, amely a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva. A Placc Közösségi vásár az utca különböző szakaszain, helyein zajlik majd, ahol kerületi kiállítók, tervezők, dizájnerek is bemutatkoznak, és utcaművészek is fellépnek.

Együtt Placc, 2019. július 25., csütörtök, 16:00–22:00, Budapest II., Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasza. További infó itt.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom