Piknikezz a Frankel Leó utcában!

Egy délutánra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége.

Első alkalommal rendeznek közösségi pikniket a budai utcában: a vendéglátósok, boltok, szolgáltatók a Placc közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel összefogva invitálnak egy nyüzsgő, ember-, család- és kutyabarát programra.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat, és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, amely a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva. A Placc Közösségi vásár az utca különböző szakaszain, helyein zajlik majd, ahol kerületi kiállítók, tervezők, dizájnerek is bemutatkoznak, és utcaművészek is fellépnek.

Együtt Placc, 2019. július 25., csütörtök, 16:00–22:00, Budapest II., Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasza. További infó itt.

együtt placc | piknik | piac | budapesz | buda

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom