Close
Eladó Anglia egyik leggyönyörűbb falva (igen, az egész falu)

Eladó Anglia egyik leggyönyörűbb falva (igen, az egész falu)

Ha esetleg egy igen-igen úrias és ambíciózus befektetésben gondolkodtál és van feleslegben pármillárdod, ne keress tovább.

A Kelta-tenger közelében kínálnak eladásra egy egészen idilli angol falut, Manor of Trevalgát. A nagyon nem mindennapi vásárral az új tulajdonos egy egészen a hatodik századik visszanyúló történelmű falu büszke birtokosa lehet (egyes hiedelmek szerint még Artúr király is lakott itt), beleértve ötszáz hektár földet, tizenhét házat és hat gazdaságot.

Manor of Trevalga az ötvenes évek alatt került egy tröszthöz és most egy kis közösség lakja.

A falut a Savills Rural oldalon hirdették meg, kikiáltási ára pedig 15 750 000 font, azaz 7,2 milliárd forint.

A Timeout beszámolója alapján azonban a falu lakói nem túl lelkesek a falu, mint birtok ingatlanközvetítő által történő eladásáért, mivel attól tartanak, hogy esetleg kilakoltathatják őket.

(Fotók: Savills, forrás: Timeout)

manor of trevalga | eladó | ingatlan | Anglia | falu

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált Elvis búvóhelye, ahová az esküvője után menekült

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram