Close
Exkluzív ajánlat: ez a légitársaság ingyen belépőt ad minden utasának a világ legelső dubaji világkiállítására

Exkluzív ajánlat: ez a légitársaság ingyen belépőt ad minden utasának a világ legelső dubaji világkiállítására

Különleges ajándék. 

Az Emirates, az Expo 2020 kiemelt partnere és hivatalos légitársasága, exkluzív ajánlattal várja utasait, hogy megtapasztalhassák a Dubaji Világkiállítás izgalmait. A légitársaság azon utasai, akik Dubajba látogatnak vagy átszállnak Dubajban, a rendezvény időtartama alatt, vagyis 2021. október 1. és 2022. március 31. között

bármikor ellátogathatnak az Expo 2020-ra, hiszen minden Emirates repülőjegy mellé ajándék Emirates Expo napi belépő jár.

A különleges ajánlat minden retúr repülőjegyre érvényes, beleértve a Dubajba, vagy Dubajon keresztül közlekedő Emirates járatokat 2021. október 1. és 2022. március 31. között. A First Class, Business Class és Economy Class utasai is igénybe vehetik, illetve az Emirates oldalán keresztül a flydubai-ra lefoglalt repülőjegyekre is vonatkozik.

Az egyirányú repülőjeggyel rendelkező utasok (az Egyesült Arab Emirátusokon kívül) szintén jogosultak az ajándék Expo napi belépőre, ha Dubajba, vagy Dubajon túli úti célra repülnek és átszállási idejük minimum hat óra. A további részletek az Emirates weboldalán találhatóak.

A Dubaji Expo 2020

A Dubaji Expo 2020 az első világkiállítás, melyet a Közel-Keleten, Afrikában és Dél-Ázsiában (a MEASA régióban) rendeznek meg. Az esemény a fenntarthatóság, a mobilitás és a lehetőségek kihasználása tematikája köré épülve bemutatja a nemzetközi együttműködés és innováció kiemelkedő példáit.

A hat hónapos, változatos programkínálat tele van olyan élményekkel, melyek minden korosztály, és a nemzetközi közönség számára is érdekesek, beleértve a tematikus heteket és a szórakozási, illetve tanulási lehetőségeket. A művészet és a kultúra szerelmesei, a gasztronómia és a technológia rajongói kiállításokra, workshopokra, előadásokra, élő showkra és sok további programra számíthatnak.

A látogatók megtekinthetik nemzeti pavilonjukat is, hogy otthon érezzék magukat, míg a 190 további ország pavilonjában megismerhetnek más kultúrákat, vagy megnézhetik a különleges tematikus pavilonokat, hogy elkalandozzanak a jövőbe és felfedezzék a legújabb innovációkat.

Emirates Pavilon

Az utazás és a légi közlekedés rajongói ellátogathatnak az Emirates pavilonjába, ahol ízelítőt kapnak majd a repülés jövőjéből. A légitársaság bemutatja a jövő repülőgépeinek belső dizájnját, a repülési élmény átalakulását, illetve megismerhetik azokat az innovatív alapanyagokat és technológiákat, melyek javítani fogják a repülőgépek teljesítményét figyelembe véve a fenntarthatóság szempontjait is.

Magyarország pavilonja

A többszintes magyar pavilon, mely az “Aqua roots of Hungary”, vagyis “Magyarország vízi eredete” nevet kapta, az Expo 2020 „Mobilitás” negyedében helyezkedik el. A favázas szerkezetű pavilon az Egyesült Arab Emirátusokban igazi ritkaság. A látogatók megismerhetik Magyarország egyedülálló vízkészletét, gyógy- és termálvizeit és kulináris különlegességeit, illetve megkóstolhatják páratlan hazai ásványvizeit.

Az épületet Makovecz Imre egykori tanítványa és munkatársa, az Ybl Miklós-díjas építész, Csernyus Lőrinc tervezte, és az épületet 17 magyar ács építette.

Az Emirates biztonsági intézkedései

Az Emirates minden utasa számára a kabinosztálytól és az úti céltól függetlenül több esetre – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell semmilyen kérvényt kitölteni, az a foglalás visszaigazolásával automatikusan érvénybe lép, és az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes.

A biztosítás meghatározott esetekben többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. Emellett a légitársaság rugalmas jegyfoglalást vezetett be, a törzsutasok szintén megtarthatják mérföldjeiket, illetve státuszuk is meghosszabbításra került.

És azt láttad, hogy a légitársaság egyik légiutas kísérőjét feltették a 828 méteres Burdzs Kalifa tetejére?

(Forrás: Emirates)

magyar pavilon | dubaj | expo 2020 | repülés | csernyus lőrinc

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram