Close
Ennél jobb alkalom nem lesz olaszrizlingeket kóstolni

Ennél jobb alkalom nem lesz olaszrizlingeket kóstolni

A megszokott exkluzív helyszínen. 

Az olaszrizling az egyik legnagyobb mennyiségben termesztett szőlőfajta hazánkban, amely szinte minden borvidéken megtalálható – olvasható az Olaszrizling Október 2020 Facebook-oldalán.

Ahány borvidék, annyi arcát ismerjük az olaszrizlingnek: készül belőle könnyed, mindennapokra szánt bor, elegáns, fahordóban érlelt vagy dűlőszelektált tétel, de még természetesen édes olaszrizling is. A fajta ezer arcát lehet felfedezni azon a nagyszabású sétálókóstolón, ahol amellett, hogy az olaszrizling kerül fókuszba, további fajtákkal is találkozhatunk. A Corinthia Hotel Budapestben a szokásoknak megfelelően ingyenes előadások is lesznek október 17-én.

Az eseményre tizennégy borvidék több mint hetven borászata érkezik olaszrizlingekkel, vagyis a látogatók nagyjából százötven tétellel ismerkedhetnek meg az Olaszrizling Nagykóstolón. Az Olaszrizling Októberre a jegyek ide kattintva vásárolhatóak meg.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom