Close
Még egy hétig látogatható az idei építészeti Biennalé

Még egy hétig látogatható az idei építészeti Biennalé

Az építészeti Biennálé az az architektúra világának, ami Cannes a filmes univerzumnak: extravagáns bonanza, ami összehozza a szubkultúra legjobbjait.

Május végén nyitott, november 24-én zár a kétévente megrendezett építészeti biennalé idei fejezete. A májusi megnyitón mi is ott voltunk, nagyon szerettük, így aztán kicsit szomorúan búcsúzunk tőle. Aki szerencsés, még egy hétig megnézheti, igaz, az idei ősszel minden kicsit bonyolultabb lett, miután Velencében november elején több volt a víz, mint azt megszokhattuk.

Idén a legjobb nemzeti projektnek járó Arany Oroszlán-díjat a Svizzera 240 – House Tour című kiállításával Svájc nyerte el a 16. Velencei Építészeti Biennálén; a Freespace című főkurátori kiállítás résztvevői közül pedig Eduardo Souto de Moura portugál építészt jutalmazták Arany Oroszlánnal a májusban lezajlott díjátadón.

Szóval, aki teheti, és a közelben jár, vegye célba a finisbe ért építészeti biennálét, mert megéri.

Ez is érdekelhet:

építészet | biennálé | velence

FOLYTASD EZZEL

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Egész decemberben megéri felnézni az éjszakai égre: ilyen nagy és ragyogó még tíz évig nem lesz a Mars

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram