Close
Ha véletlenül esős időt fognál ki Elba szigetén, megtérítik a hoteled árát

Ha véletlenül esős időt fognál ki Elba szigetén, megtérítik a hoteled árát

Egy percig sem kell aggódnunk az időjárás miatt, ha ezt a festői szigetet választjuk nyaralási célpontként.

Az Elba az Olaszországhoz tartozó Toszkánai-szigetek legnagyobb tagja. Ideális nyaralóhely, hiszen gyönyörű strandokkal, látványos épületekkel és kiváló ételkülönlegességekkel várja a látogatókat.

Tökéletes kombináció az aktív pihenést preferálók számára; egyszerre szolgálja a kikapcsolódást és tartogat számos látnivalót. A történelem iránt érdeklődők is imádják, elvégre Elba szigete arról is híres, hogy 1814-ben ide száműzték Bonaparte Napóleon francia császárt.

A szigeten minden adott tehát egy tökéletes vakációhoz, az egyetlen dolog, ami közbeszólhat, az a kedvezőtlen időjárás. Ennek kiküszöbölésére indították el az Elba No Rain kampányt,

aminek értelmében bárki visszatérítést igényelhet a szállodai költségeiből, akinek a túl sok eső tönkretette a nyaralását.

Hogy mi számít túl soknak? A meghatározás szerint a több mint két órán át tartó zivatar reggel tíz és este nyolc óra között.

Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a kezdeményezéshez nem csatlakozott a szigeten található összes hotel. Ha érdekel a lehetőség, ezen az olasz honlapon sorolták fel a kampányban résztvevő szállodákat, amelyek vállalták az esetleges költségtérítést. A különleges akció május 31-ig érvényes, és mivel Elba időjárása igen változékony tud lenni, egész jó eséllyel pályázhat ingyen szállásra, aki időben cselekszik.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom