Close
Ettől a háztól szabadulna mindenképpen Tom Cruise

Ettől a háztól szabadulna mindenképpen Tom Cruise

Majdnem harminc év elteltével a hollywoodi sztár úgy döntött, piacra dobja coloradói birtokát.

Cruise 1994-ben vásárolta meg a területet, a 930 négyzetméteres házat már ő építtette meg. A háttérben húzódó hegy lábánál felhúzott ingatlan másfél kilométernyire a telek határán belül épült meg, szóval garantáltan csendes helyről van szó.

A rezgő nyárfákkal körülvett ház négy hálószobás, és van még három kis vendégház is, ahol újabb három hálószoba található. A mennyezet gerendás, sok az őslakos indiánok népművészetére emlékeztető motívum, és szinte minden fából épült vagy fával burkolt.

A birtokhoz tartozik egy motor, egy hómobil, sportpálya, és egy helikopter-leszállópálya. A hely fekvéséből adódóan rengeteg túraútvonal között lehet válogatni.

Aki szeretné megvenni Tom Cruise téli menedékét, mintegy 39 millió dollárt, azaz közel 12 milliárd forintot kell majd kifizetnie.

birtok | tom cruise | colorado

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram