Close
Ettől a háztól szabadulna mindenképpen Tom Cruise

Ettől a háztól szabadulna mindenképpen Tom Cruise

Majdnem harminc év elteltével a hollywoodi sztár úgy döntött, piacra dobja coloradói birtokát.

Cruise 1994-ben vásárolta meg a területet, a 930 négyzetméteres házat már ő építtette meg. A háttérben húzódó hegy lábánál felhúzott ingatlan másfél kilométernyire a telek határán belül épült meg, szóval garantáltan csendes helyről van szó.

A rezgő nyárfákkal körülvett ház négy hálószobás, és van még három kis vendégház is, ahol újabb három hálószoba található. A mennyezet gerendás, sok az őslakos indiánok népművészetére emlékeztető motívum, és szinte minden fából épült vagy fával burkolt.

A birtokhoz tartozik egy motor, egy hómobil, sportpálya, és egy helikopter-leszállópálya. A hely fekvéséből adódóan rengeteg túraútvonal között lehet válogatni.

Aki szeretné megvenni Tom Cruise téli menedékét, mintegy 39 millió dollárt, azaz közel 12 milliárd forintot kell majd kifizetnie.

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom