Close
Ez a hihetetlen videó meztelenre vetkőzteti Oroszországot

Ez a hihetetlen videó meztelenre vetkőzteti Oroszországot

Semmihez sem hasonlítható kisfilm Oroszországról, a sztereotípiákon innen és túl.

Oroszországnak tizenegy időzónája van. Ha mást már nem is mondunk, ez az egy adat önmagában elmondja, milyen elképzelhetetlenül hatalmas országról beszélünk: olyan birodalom ők, amelyhez semmi hasonló sincs a világon. És ez az ország telis-tele van sztereotípiákkal – amelyek sokszor igazak, de gyakran nem –, hihetetlen kulturális nagyságokkal – amelyekben ugyanannyira találunk szépséget, mint rútságot –, kalandokkal, építészettel és tájakkal – amelyek számtalanszor lenyűgözőek és ugyanennyiszer is ijesztőek –, emberekkel és történetekkel – amelyekben ugyanannyi a nevetés, mint amennyi a könny.

Oroszországot nem lehet pár szóban elmesélni – viszont úgy tűnik, hat perc és harminchét másodpercben igen, hála Vincent Urban rendezőnek és tehetséges csapatának. Ha ki kéne küldeni a világűrbe egy rövidfilmet Oroszországról, mi garantáltan ezt tennénk a merevlemezre.

video | építészet | in russia | oroszország | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram