Close
Ezek a legjobb európai hotelek a Condé Nast Traveller szerint

Ezek a legjobb európai hotelek a Condé Nast Traveller szerint

A Condé Nast Traveller a világ egyik legbefolyásosabb utazási magazinja, havi megjelenésű, majdnem 900 ezres példányszámmal, a People’s Choice Awards elnevezésű szavazásos közvélemény-kutatásukon pedig 300 ezer utazó voksolt a legjobb városokra, szigetekre, hotelekre, és így tovább. A legjobb európai hotelek listáját már nyilvánosságra hozták, bemutatjuk, szerintük melyik három resort a legjobb az öreg kontinensen.

Vedema Resort, Szantorini

Az, hogy egy intézmény egy ilyen lista harmadik – vagy akár ötvenedik – helyén szerepel, azt jelenti, hogy minden földi jóval fel van szerelve, tökéletes a szolgáltatások tekintetében, és még valami plusszal is hozzá tud járulni a makulátlan időtöltéshez. Ez plusz a Vedema Resort esetében minden bizonnyal a környezet, Szantorini rusztikus bája és a tenger kékjének, és a sziget fehérre meszelt házai által keltett kontraszt olyasmi, ami a legsztoikusabb vendégeket is meghatja. A negyvenhat lakosztályból álló resorthoz tartozik egy medence, fitneszrészleg, pezsgőfürdő, spa, bárok és egy étterem is.

Santa Marina, Mikonosz

A görögök nagyon tudhatnak valamit a vendéglátásról, a lista második helyezettje ugyanis szintén egy görög szigeten, Mikonoszon található. A honlapjuk megfogalmazása szerint a 144 szobás hotel „uber-luxe”, amiben lehet valami, ugyanis hozzájuk tartozik a sziget egyetlen magánstrandja. A szobákból és lakosztályból illetve a privát villákból pazar kilátás nyílik az Ornos-öbölre, de sehonnan sem lehet olyan jól szemügyre venni az Égei-tengert, mint a feszített víztükrös, „ultra stílusos” Colonial Infinity Poolból. A szállodának van saját butikja, játszótere, helikopterleszálló-pályája, és egy olyan kikötő is akad a magánstrand közvetlen szomszédságában, ahol akár negyvenméteres jachtokat is tudnak fogadni.

Caresse Resort & Spa, Bodrum

Úgy fest, Európában a legjobb szállodák az Égei-tenger közelében vannak. Közéjük tartozik ez a bodrumi szálloda is, amelyet ebben az évben a legjobbnak választottak a Condé Nast olvasói. Nem úgy fest, mintha valami elképesztően különleges hely lenne, de amit csinálnak, azt egészen új szintre vitték. A hetvenhat szobás Caresse megalkotta a saját univerzumát, levált a környezetéről, és csak azokat a részeket emelte be saját világába, amik hozzátesznek, ilyen például a tenger. Hogy konkrétumokról beszéljünk: van itt fitneszközpont, teniszpálya, egy hamam, kül- és beltéri medencék, és aki szeretne, a szálloda saját jachtján reggelizhet.

A rangsort végigböngészve kiderül, hogy nem kizárt, mi inkább a 13. helyezettként szereplő toszkán villát tettük volna az első helyre, de jövőre szavazunk, és megpróbáljuk feljebb tolni ezen az impozáns listán.

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom