Close
Roger Federer a teniszpályák után új terepen is hódítani akar

Roger Federer a teniszpályák után új terepen is hódítani akar

Roger Federer teniszcsillag és Ronnie Fieg divattervező közös kollekciójában többek között pólók és cipők is szerepelnek majd.

A Kith nevű ruhamárka osztott meg az Instagramján egy videót, amelyben Roger Federerrel és Ronnie Fiegrel való együttműködéséről rántja le a leplet. A duóval való kollaborációt találóan (RF)²-nek nevezték el.

A reklámfilmben a divattervező alakítja Federer edzőjét,

akivel a sportikon ütöget egy kicsit.

A képkockákon Fieg szürke Wilson pólót és sötétkék rövidnadrágot visel, fehér zoknival, tornacipővel és sapkával. Federer eközben az új kollekció darabjait mutatja be: fekete tenisznadrágban és egy krémszínű, „(RF)²” logós pólóban adja vissza a labdákat.

A felvételeket elnézve ehhez egy sportcipő is társul majd.

A Kith-nek nem ez az egyetlen nagyszabású együttműködése ebben a hónapban. Az amerikai természettudományi múzeummal közösen is megalkottak egy férfi és gyerek ruházati cikkekből álló kollekciót, amelynek mintázatát a múzeum gyűjteményei ihlettek.

(Forrás: RobbReport, fotó: Kith)

kollekció | federer | sportruházat | divat

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram