Close
Földrengés volt Oroszországban

Földrengés volt Oroszországban

5,8-as erősségű földrengést jelentettek Oroszországból, a Szahalin régióban található Severo-Kurilszk közeléből március 8-án.

Az Egyesült Államok Geológiai Szolgálata szerint az 5,8-as földrengés 33,2 kilométer mélységben történt, annak

nagyságát, epicentrumát és mélységét még most is vizsgálják a szeizmológusok a rendelkezésre álló adatok alapján.

Több kutatóközpont is elemzi az esetet, a kínai szakértők szerint a földrengés 5,7-es erősségű volt, a német szakértők 6-os, az olaszok 5,8-as, az Európai-Mediterrán Szeizmológiai Központ(EMSC) mérése alapján 5,7-es magnitúdójúra becsülik.

Az előzetes szeizmikus adatok alapján a rengést valószínűleg sokan érezték az epicentrum környékén, de jelentős károkat nem okozott.

Az epicentrumtól 107 kilométerre található, kétezernégyszáz lakosú Severo-Kurilszkban a rengést enyhe rázkódásnak érezhették.

(Forrás: volcanodiscovery.com)

földrengés | oroszország

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ebben a kávézóban ágyba hozzák a rendelésünket

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom