Close
Két földrengés rázta meg ma reggel az európai szeizmológiai központ szerint Indonéziát

Két földrengés rázta meg ma reggel az európai szeizmológiai központ szerint Indonéziát

A Reuters tájékoztatása szerint az Európai Mediterrán Szeizmológiai Központ (EMSC) a vasárnap reggeli órákban két, csaknem 6-os erősségű földrengés is bemért, mely az indonéziai Kepulauan Batut rázta meg.

Az első, az EMSC által 6,1-es erősségűre mért földrengés vasárnap kora reggel következett be, amit néhány órával később egy újabb 5,8-as erősségű rengés követett. Az EMSC szerint az első földrengés negyvenhárom kilométeres, míg a második negyven kilométeres mélységben történt.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty)

indonézia | szeizmológia | földrengés

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram