Close
Olyan szennyezett a víz, hogy tilos fürdeni a Velencei-tónál

Olyan szennyezett a víz, hogy tilos fürdeni a Velencei-tónál

A Fejér Megyei Kormányhivatal bejelentette: fürdési tilalmat rendeltek el a határértéket meghaladó szennyeződés miatt a Velencei-tónál, Gárdonyban, a Pisztráng úti strandon.

A tájékoztatás szerint a kormányhivatal rendszeres hatósági ellenőrzése során, határértéket meghaladó szennyeződést mért a strandon, ezért a fürdőzők egészségének megóvásáért – a jogszabályi előírásokat betartva – fürdőzési tilalmat rendeltek el. Kiemelték azt is: folyamatosan vizsgálják a strand vizének minőségét, amint az az előírásoknak ismét megfelelő lesz, a tilalmat feloldják.

Hangsúlyozták: a Velencei-tó további strandjain a víz minősége megfelelő, fürdőzésre alkalmas.

(Fotó: Getty Images)

velencei tó | gárdony | strand | vízminőség

FOLYTASD EZZEL

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom